Provence - Cevennen
een vakantieparadijs
 
Wij genieten van 300 dagen zon per jaar. Het dorp Euzet ligt vlakbij aantrekkelijke toeristische bezienswaardigheden, zoals Uzès, het oudste hertogdom van Frankrijk met zijn antiekwinkels en provencaalse markt; de stad Avignon; de Romeinse stad Nîmes, het middelleeuwse dorpje Vézénobres dat gespecialiseerd is in de verbouw van vijgen, het bamboebos van Anduze, waarvandaan het stoomtreintje van de Cévennen vertrekt en de beroemde Pont du Gard die door de UNESCO tot wereldkultuurmonument benoemd is.
De stranden van de Middellandse Zee liggen op 60 kilometer afstand, maar de geografische ligging van Euzet maakt het ook mogelijk om een aantal spectaculaire natuurgebieden te ontdekken: het nationale Natuurpark van de Cévennen met vele wandelroutes, bekend om de kastanjeboomgaarden, valleien en bronnen; de canyons van de Ardèche, bekend bij de kanoliefhebbers; de strandmeren van de Camargue en rondom ons de garrigueheuvels en vele hectaren wijnvelden, die in de verschillende seizoenen van kleur veranderen.

Meer info
 

Tussen Provence en Cevennen
Vakantiewoning voor 2 personen met Zwembad

In het hart van de wijnvelden van Uzès, tussen de Provence en de Cevennen, hebben we een aardige Provençaalse vakantiewoning gevonden, met zijn honderd jaar oude olijfboom en zwembad, die bevindt zich in een ideale locatie: boven een gezellige dorp met zijn aarden huizen. Men heeft een mooi uitzicht op de Cévennes-bergen.
L'Oustau de l'Olivier

 

Infos en reservaties :
Helen & JC Puyfages
Chemin de la Citerne
30 360 Euzet France
Tel 33 (0)6 68 36 63 59
 
E-mail : oustau.olivier@free.fr

 

 

www.uzes-provence.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De vakantiewoning op de benedenverdieping, is voor 2 personen, heeft zijn eigen ingang en ook een privé tuin en maakt deel uit van de eigenaars hun huis.
Internet, satellite TV.

 

 

 

 

 

Homepage Fotos Prijsen & Kalender Landkaart De streek
Homepage Fotos Prijsen & Kalender Landkaart De streek